PlatinumCars Logo

Tjänster

Service

Vi servar alla bilar oavsett märke! Vi är en Mekonomen-verkstad, auktoriserad serviceverkstad för Dodge/RAM, ledande inom service och underhåll av premium-märken som Porsche, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Mercedes, Audi mfl., servicepartner åt LeasePlan och godkända av försäkringsbolagen.

Foliering

Bara fantasin sätter gränser för hur du vill få din bil färgsatt. Våra tekniker är certifierade samt utbildade och jobbar med marknadens bästa leverantörer av folie.

Rekond

Nu kan vi erbjuda vårt interna PlatinumCars exclusive car treatment till alla våra kunder. PlatinumCars är mycket kräsna när det kommer till bilvård och hanterar all rekonditionering internt för att uppnå den absoluta kvalitet som vi ställer på utfört jobb samt resultat. Vi tar väl hand om din bil såsom vi gör med våra egna exklusiva samt sportbilar.

Toning

Vill du ha tonade glasrutor på din bil? Våra tekniker är utbildade och sätter din solfilm.

Tuning

Vi utför även Tuning / Trim av bilar. Vi samarbetar med dom ledande i branschen och erbjuder allt från mjukvaruppdateringar / motoroptimering till mer omfattande tuning.

Rutbyte

Vi är en komplett Glasverkstad samt att vi har vi den senaste utrustningen för att utföra bilglasbyten oavsett årsmodell, märke eller modell. Vi återställer och återkalibrerar dina säkerhetssystem som kan komma att påverkas vid ett vindrutebyte. När du lämnar vår verkstad kan du känna dig säker på att din bil är säker. Självklart lagar vi även ditt stenskott!

Nyhet

Boka tid för bilvård

Ta del av vårt interna PlatinumCars Exclusive Car Treatment - samma exklusiva omhändertagande som bilarna i våra bilhallar.

Bokningsapp