PlatinumCars Logo

Om oss

PlatinumCars grundades 2005 av den passionerade bilentusiasten Sigge i hjärtat av Norrköping. Hans vision var tydlig från början: att erbjuda kunder en unik upplevelse av lyx och elegans genom att erbjuda de mest exklusiva och välskötta fordonen på marknaden.

Öppettider

Försäljning:
Måndag-Fredag: 10-18 • Lördag: 11-15

Verkstad:
Måndag-Fredag: 07-16

Rekond:
Måndag-Fredag: 08-17

Historia

PlatinumCars grundades 2005 av den passionerade bilentusiasten Sigge i hjärtat av Norrköping. Hans vision var tydlig från början: att erbjuda kunder en unik upplevelse av lyx och elegans genom att erbjuda de mest exklusiva och välskötta fordonen på marknaden. Med över två årtiondens erfarenhet har vi etablerat oss som ledande inom branschen och förblir dedikerade till att erbjuda det bästa inom premiumfordon. Vår långvariga närvaro i branschen har gett oss djupgående erfarenhet och enastående kunskap om exklusiva bilmärken och deras unika egenskaper.

PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar

19 år sedan starten med tillväxt varje år. Vi har högsta kreditvärdighet med både AAA och guld från UC. Våra stora sportbilscenter hittar du i Norrköping och Helsingborg längs med E4. Vi har även en komplett verkstad, rekond, foliering samt glasverkstad. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Nyhet

Boka tid för bilvård

Ta del av vårt interna PlatinumCars Exclusive Car Treatment - samma exklusiva omhändertagande som bilarna i våra bilhallar.

Bokningsapp